Nis

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda; 25 Nisan 2024 Perşembe günü, Bakanlığımız Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Akademik Becerilerin İzlenmesi ve Değerlendirilmesi (ABİDE) Projesi kapsamında 4/B, 4/D ve 4/E sınıfı öğrencilerine yönelik başarı testi uygulanmıştır.

ABİDE Projesiyle farklı soru türleri kullanılarak öğrencilerin üst düzey zihinsel özelliklerine sahip olma durumlarının belirlenmesi amaçlanmaktadır. Keçiören İlçesinde pilot okul olarak belirlenen tek ilkokul olan Müdürlüğümüzde süreç sorunsuz olarak tamamlanmıştır.

Nis

Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 23 Nisan 1920’de açılan TBMM’nin Türk Milleti için anlam ve öneminin layıkıyla idrak edilmesi arzusuyla bugünü Türk Çocuklarına armağan edişinin 104. yılı kutlamaları, tüm yurtta olduğu gibi Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda da büyük bir coşku ve minnet duyguları içinde gerçekleşti.

Nis

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda yapısal değişim süreci devam etmektedir. Bu değişim sürecinde; 20 Nisan 2024 Cumartesi günü Okulumuzun ciddi anlamda zarar görmüş ve harap duruma düşmüş merdiven korkuluklarının tadilat çalışması yapılmıştır.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı & Gençlik ve Spor Bakanlığı & Türkiye Futbol Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolü neticesinde uygulamaya konulan Futbol Gelişim Projesi kapsamında, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü, Keçiören Fatih Stadında ‘’Keçiören Futbol Turnuvası’’ düzenlenmiştir.

Keçiören Futbol Turnuvasında 3/D sınıfımız üçüncü sınıflar erkekler grubu birincilik kupasını, 4/A sınıfımız dördüncü sınıflar erkekler grubu birincilik kupasını ve okul kız futbol takımımız kızlar grubu birincilik kupasını kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu bünyesinde oluşturulan ‘’Türk Sanat Müziği Öğretmen Korosu’’, 16 Nisan 2024 Salı günü itibariyle, Şef Kamil AVCI yönetiminde çalışmalarına başladı. Desteklerinden dolayı Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

Nis

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4/B ve 4/D sınıfı öğrencileri; 02 Nisan 2024 Salı günü, Sınıf Öğretmenleri Gönül AKIN ve Şükran KOÇYİĞİT refakatinde, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimize; rehber eşliğinde binanın mimari yapısı ve kütüphanenin kullanımı hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonunda ise sıcak çikolata ve çorba ikram edildi.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu satranç kulübü öğrencileri; Milli Eğitim Bakanlığı & Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında, Keçiören Ali Özdemir Spor Tesislerinde, 18 – 19 Mart 2024 tarihleri arasında düzenlenen ‘’Satranç Turnuvası’’na katılım sağlamışlardır. Okul Müdürümüz Murat DEMİR satranç turnuvasına katılım sağlayan tüm öğrencilerimize madalyalarını takdim etmiştir.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu birinci sınıf öğrencileri; 21 Mart 2024 Perşembe günü, ‘’Nevruz Bayramı Kutlama Programı’’nı gerçekleştirmiştir. Baharın gelişinin mutluluğu yaşanmıştır.

Mrt

UNICEF & Milli Eğitim Bakanlığı & Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işbirliğinde yürütülen ''Erken Çocukluk Eğitimi Projesi'' kapsamında; 0 - 6 yaş arasında çocuğu olan velilerimize yönelik olarak, 20 Mart 2024 Çarşamba günü seminer düzenlenmiştir.  Seminerin sonunda katılım sağlayan velilerimize hediye paketi takdim edilmiştir.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 2/C sınıfı öğrencileri; 18 Mart 2024 Pazartesi günü, Sınıf Öğretmeni Bengü AKTUNA ÇAKMAK gözetiminde Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi’ne ziyarette bulunmuştur. Bu etkinlik neticesinde; öğrencilerimizin bilimsel konularda farkındalık düzeylerinin arttırılması amaçlanmıştır.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda ''18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı''. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ü, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4 / C sınıfı öğrencileri; 15 Mart 2024 Cuma günü, Sınıf Öğretmeni Nurulhüda ÇİÇEK rehberliğinde ‘’Çanakkale Destanı Etkinliği’’ni gerçekleştirmiştir. Bu güzel etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda; 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, 12 Mart 2024 Salı günü gerçekleşmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Haktan Deniz KIZILDAĞ; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 02 – 03 Mart 2024 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlemiş olduğu yarışmada U10 ve U12 dallarında Türkiye Birincisi olmuştur. Şampiyonumuzu tebrik ederiz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, 07 Mart 2024 Perşembe günü, Sınıf Öğretmeni Nazan SAĞDIÇ gözetiminde, MTA Tabiat Tarihi Müzesi’ni ziyaret etmiştir.