Keçiören Futbol Turnuvası'nda Üç Tane Birincilik Kupası Ödülüyle Taçlandık.

Milli Eğitim Bakanlığı & Gençlik ve Spor Bakanlığı & Türkiye Futbol Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolü neticesinde uygulamaya konulan Futbol Gelişim Projesi kapsamında, 17 Nisan 2024 Çarşamba günü, Keçiören Fatih Stadında ‘’Keçiören Futbol Turnuvası’’ düzenlenmiştir.

Keçiören Futbol Turnuvasında 3/D sınıfımız üçüncü sınıflar erkekler grubu birincilik kupasını, 4/A sınıfımız dördüncü sınıflar erkekler grubu birincilik kupasını ve okul kız futbol takımımız kızlar grubu birincilik kupasını kazanmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 19.04.2024 12:30 - Görüntülenme: 129