Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4 / D sınıfı öğrencileri; 22 Eylül 2023 Cuma günü, Sınıf Öğretmeni Şükran KOÇYİĞİT rehberliğinde piknikte buluştular. Açık havada eğlenceli saatler geçiren öğrencilerimize ailelerimiz de eşlik ettiler. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı, 20 Eylül 2023 Çarşamba günü gerçekleştirilmiştir. Programda emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda; okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine, 11 - 15 Eylül 2023 tarihleri arasında, Masal Eğitmen ve Anlatıcısı Gönül AKIN öğretmenimiz tarafından ''Tavşan İle Kirpi'' adlı anadolu masalı anlatıldı. Çocuklar farklılıklara saygı değerini içeren masalı ilgiyle dinlerken söylenen masal şarkısına eşlik ederek eğlenceli bir süreç geçirdiler. Öğretmenimiz Gönül AKIN'a emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ağu

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda yaz dönemi tadilat çalışmaları kapsamında; okul bahçesinde bulunan sararmış haldeki yabani otların temizliğinin yapılması, anasınıfı oyun parkındaki kırılmış halde bulunan oyuncakların tamirinin yapılarak kullanılır hale getirilmesi ve henüz akıllı tahtaları gelmemiş durumda bulunan anasınıfları ile özel eğitim sınıfının projeksiyon cihazlarının ve perdelerinin montajı çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Desteklerini esirgemeyen Keçiören Belediyesine teşekkür ederiz.