Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda; 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı, 12 Mart 2024 Salı günü gerçekleşmiştir. Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4/B sınıfı öğrencisi Haktan Deniz KIZILDAĞ; T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın himayesinde, Türkiye Eskrim Federasyonu’nun 02 – 03 Mart 2024 tarihleri arasında Sivas’ta düzenlemiş olduğu yarışmada U10 ve U12 dallarında Türkiye Birincisi olmuştur. Şampiyonumuzu tebrik ederiz.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri, 07 Mart 2024 Perşembe günü, Sınıf Öğretmeni Nazan SAĞDIÇ gözetiminde, MTA Tabiat Tarihi Müzesi’ni ziyaret etmiştir.

Mrt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak; 05 Mart 2024 Salı günü, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi – Sağlık Bilimleri Fakültesi – Dr. Öğretim Görevlisi Dilek ULUDAŞDEMİR tarafından ‘’Siber Zorbalık Semineri’’ verilmiştir. Okul Müdürümüz Murat DEMİR tarafından Dr. Öğretim Görevlisi Dilek ULUDAŞDEMİR'e çiçek takdim edilmiştir.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu koridorları, mevzuatın da öngördüğü üzere Türk Büyüklerinin görselleri ile daha anlamlı hâle getirilmiştir. Okul Müdürümüz Murat DEMİR'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu ikinci sınıf öğrencileri, 28 Şubat 2024 Çarşamba günü, Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ‘’Deyimler ve Atasözleri’’ temalı sergiyi düzenlediler. Bizleri yalnız bırakmayan; Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlerimiz İlhan ERANIL’a, Ömer YILMAZ’a, Abdülkerim ÇÖMÇE’ye, Etlik Halk Eğitim Merkezi Müzik Topluluğuna ve misafirlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencileri; 22 Şubat 2024 Perşembe günü Havelsan'ın daveti üzerine Teknoloji Binasını ziyaret etmişlerdir. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz Havelsan tarafından üretilen Barkan ve Baha gibi teknolojik ürünleri yerinde inceleme fırsatı bulmuş ve Havelsan bünyesinde kurulmuş olan tiyatro ekibinin gösterisini izlemişlerdir. Havelsan Ailesine ve etkinlik için ücretsiz otobüs tahsisi yapan Ankara Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencileri; 20 Şubat 2024 Salı günü, Sağlık Bakanlığının uygulamaya koyduğu ‘’Minik 112 Projesi’’ne ev sahipliği yaptı. Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince öğrencilerimize öncelikle teorik eğitim, daha sonrasında ise ambulans içerisinde uygulamalı eğitim verildi. Eğitimlerin sonunda ise öğrencilerimize hediyeleri takdim edildi. Sağlık Bakanlığına, Ankara İl Sağlık Müdürlüğüne ve değerli sağlık personellerine teşekkür ederiz.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencileri; 16 Şubat 2024 Cuma günü, Kapadokya Balon Turu Etkinliğinde buluştular. Gerçekleşen etkinlikle öğrencilerimiz keyif dolu anlar yaşadılar.

Şbt

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda yapısal değişim süreci yarıyıl tatilinde de devam etmektedir. Bu yapısal değişim sürecinde yapılan çalışmalar;

-       Okulun bahçe duvarının sokağa bakan kısmının sıvasının ve boyasının yapılması,

-       Okul bahçesinde bulunan çamurlu alana kilit taşı döşemesinin yapılması,

-       Güvenlik görevlisi kulübesindeki kırık yağmur oluklarının yenilenmesi ve güvenlik kulübesinin arka bölümüne girişi engellemek açısından demir koruma yapılması,

-       Bahçe duvarından aşağıya düşme tehlikesinin önlenmesine yönelik olarak demir parmaklıkların güvenli bir yüksekliğe ulaştırılması çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Ock

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda; 16 Ocak 2024 Salı günü, BİLSEM sürecine aday gösterilen öğrencilerimizin velilerine yönelik olarak Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi. Velilerimize yönelik bilgilendirme sunumlarını hazırlayan Rehber Öğretmenlerimiz İbrahim KILIÇ'a ve Ali Rıza TANGAL'a teşekkür ederiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı & Gençlik ve Spor Bakanlığı & Türkiye Futbol Federasyonu arasında imzalanan işbirliği protokolü neticesinde uygulamaya konulan Futbol Gelişim Projesi’nde Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencilerinin eğitimleri hız kesmeden devam ediyor. Projeye bizleri dâhil eden Ankara Milli Eğitim Müdürlüğüne ve Futbol Antrenörü Savaş DOĞAN’a teşekkür ederiz.

Ock

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencileri; 09 Ocak 2024 Salı günü, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Satranç Kulübü Danışmanı Dr. Ayşegül AKCA ve Akıl Oyunları Öğretmenimiz Ali Rıza TANGAL liderliğinde, üniversite yerleşkesindeki satranç etkinliğinde buluştular. Bu etkinlikle; öğrencilerimizin üniversite ortamını tanımaları ve satranç hakkındaki farkındalık düzeylerinin arttırılması amaçlanmıştır.

Ock

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 2/B, 2/C ve 2/E sınıfı öğrencileri; 29 Aralık 2023 Cuma günü, Sınıf Öğretmenleri Aysel GÜLEŞEN, Bengü AKTUNA ÇAKMAK ve Handan KUYUMCU gözetiminde, Antares Oyun Salonunda Bowling oynayarak keyifli ve heyecan dolu anlar yaşadılar.