Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nun ''Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi''ni Ziyareti.

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4/B ve 4/D sınıfı öğrencileri; 02 Nisan 2024 Salı günü, Sınıf Öğretmenleri Gönül AKIN ve Şükran KOÇYİĞİT refakatinde, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesini ziyaret ettiler. Öğrencilerimize; rehber eşliğinde binanın mimari yapısı ve kütüphanenin kullanımı hakkında bilgi verildi. Ziyaret sonunda ise sıcak çikolata ve çorba ikram edildi.

Yayın: 03.04.2024 - Güncelleme: 03.04.2024 12:21 - Görüntülenme: 140