Kas

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda 10 Kasım Atatürk´ü Anma Programı büyük bir saygı ve özlemle gerçekleştirildi.

Kas

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4 / B sınıfı öğrencileri, 07 Kasım 2023 Salı günü, Sınıf Öğretmeni Gönül AKIN rehberliğinde, Antares AVM’de ‘’Atatürk’’ adlı sinema filmini izlediler. Öğrencilerimiz Sosyal Bilgiler Dersi konularından olan Milli Mücadeleyi anlatan sahnelerde duygulu anlar yaşadılar.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda Cumhuriyetimizin ilanının 100. yıldönümü, 29 Ekim 2023 Pazar günü büyük bir coşku ve kıvançla kutlanmıştır. Kutlama programında emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kutlama Etkinlikleri kapsamında; öncelikle bölgemizde yürüyüş korteji ardından da bağlama (saz) müzik dinletisi gerçekleştirildi. Halkımızdan yoğun bir ilgi ve tebrik alınan etkinliklerimizin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet AZİZOĞLU'na teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencileri; 26 Ekim 2023 Perşembe günü, Halil İbrahim GÜL tarafından hazırlanan ‘’Hacivat ve Karagöz’’ isimli kukla gösterisinin mutluluğunu yaşadılar.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda yapısal değişim süreci 23 Ekim 2023 Pazartesi günü itibariyle başladı. Öncelikle konferans salonunun kırılmış durumda bulunan koltukları onarıldı, sınıf ve diğer bölümlerin kapı giydirmelerine başlandı.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri, Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında, 18 - 20 - 25 Ekim 2023 tarihlerinde, Sınıf Öğretmenleri Gönül AKIN, Şükran KOÇYİĞİT, Cennet ÖNER, Nurulhüda ÇİÇEK, Seher KANBALI AKKILIÇ ve Gülay TOSUN gözetiminde, Kurtuluş Savaşımızın zafere ulaşmasında kilit rol oynayan Polatlı ilçemizdeki Sakarya Meydan Muharebesi Alanını ziyaret ettiler. Bu etkinliğimizin gerçekleşmesi için ücretsiz otobüs tahsisinde bulunan Keçiören Belediyesine teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün 13 Ekim Ankara'nın Başkent Oluşu'nun 100. yıl kutlamaları, tüm yurtta olduğu gibi Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’nda da büyük bir coşku ve minnet duyguları içinde gerçekleşti. Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen, veli ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri; 10 Ekim 2023 Salı günü, Sınıf Öğretmeni Nazan SAĞDIÇ gözetiminde Anıtkabir'e ziyarette bulunmuştur. Öğrencilerimiz Atatürk ve döneminde yaşanan olaylara Anıtkabir'deki eserleri inceleyerek tanıklık etmişlerdir.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu’ndaki mevcut okul tabelası görünüm ve renk olarak MEB Kurum Tanıtım Yönetmeliği’ne aykırı bir durumdaydı. Okul Müdürü Murat DEMİR’in girişimiyle,  07 Ekim 2023 Cumartesi günü, yenilenmiş okul tabelasının kurulan vinç yardımıyla yerine montajı yapıldı.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 1/C, 1/E ve 1/F sınıfı öğrencileri; 04 Ekim 2023 Çarşamba günü, 1/A ve 1/D sınıfı öğrencileri ise 10 Ekim 2023 Salı günü, Sınıf Öğretmenleri Mutlu KÖKSAL, Gönül ÖREN, Aysun GÜMÜŞ, Sevgi ÖZTÜRK ve Sülbiye ALTINTAŞ refakatinde, Evcil Hayvanlar Parkı ve Deniz Dünyası’na ziyarette bulunmuştur. Bu ziyaret neticesinde; öğrencilerimizde doğa sevgisi ve hayvanları koruma konusunda farkındalık düzeylerini arttırmak amaçlanmıştır.

Ekm

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu Anasınıfı / A, 4 / A ve 4 / C sınıfı öğrencileri; 04 Ekim 2023 Çarşamba günü, Okul Öncesi Öğretmeni Züleyha ÇİFTÇİBAŞI, Sınıf Öğretmenleri Cennet ÖNER ve Nurülhüda ÇİÇEK gözetiminde, Göktürk Parkı'nda ''Hayvanları Koruma Günü Etkinliği''nde buluştular. Gerçekleşen etkinlikle öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci kazandılar, sokak hayvanlarını beslediler ve kuşlar için de uygun yerlere yiyecek bıraktılar.

Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 2 / C sınıfı öğrencileri; 28 Eylül 2023 Perşembe günü, Sınıf Öğretmeni Bengü AKTUNA ÇAKMAK gözetiminde, 30 Ağustos Zafer Parkı'nda ''Doğayla İç İçe Etkinliği''nde buluştular. Gerçekleşen etkinlikle öğrencilerimiz açık havada oyunlar oynadılar ve doyasıya eğlendiler.

Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu öğrencilerine yönelik olarak; Orbay Sinema Yapımcılık Şirketi tarafından hazırlanan üç boyutlu ''Çikolata Dünyası'' ve ‘’Kozmik Uzay Bilimi’’ adlı filmler, 27 Eylül 2023 Çarşamba günü gösterime girdi. Öğrencilerimiz filmi 3D gözlüklerini takarak izlerken mutlu ve bir o kadar da keyifli anlar yaşadılar.

Eyl

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu 4/B ve 4/D sınıfı öğrencileri 19 Eylül 2023 Salı günü, 4/A ve 4/C sınıfı öğrencileri 20 Eylül 2023 Çarşamba günü, 3/A ve 3/F sınıfı öğrencileri ise 26 Eylül 2023 Salı günü, Sınıf Öğretmenleri Cennet ÖNER, Gönül AKIN, Nurülhüda ÇİÇEK, Şükran KOÇYİĞİT, Hayriye Ayşen ES ve Gülcan GÜMÜŞKAYA refakatinde, Türkiye İş Bankası İktisadi Bağımsızlık Müzesi’ne ziyarette bulunmuştur. Bu ziyaret neticesinde; öğrencilerimizin milli bilinç düzeylerinde farkındalık oluşması amaçlanmıştır. Bu etkinliğimizin gerçekleşmesi için ücretsiz otobüs tahsisi yapan Keçiören Belediyesi’ne teşekkür ederiz.