Dilimizin Zenginlikleri Projesi - Video Çekme Yarışması Keçiören İlçe Birinciliği Ödülüyle Taçlandık.

Milli Eğitim Bakanlığımızın öncülüğünde uygulamaya konulan Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında; Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu ‘’Dilimizin Zenginlikleri Projesi Video Çekme Yarışması’’nda, Müdürlüğümüz Keçiören İlçe Birinciliği Ödülüne layık görülmüştür. Okul Müdürümüz Murat DEMİR birincilik ödülü kazanan öğretmen ve öğrencilerimize madalyalarını takdim etmiştir. Emeklerinden dolayı; 4/B Sınıf Öğretmeni Gönül AKIN’a, öğrencilerimiz Beril ÇİÇEK, Mustafa Furkan ARSLAN, Elif Şehri CİVİL, Nisanur ECE ve Yağmur Damla ARICAN’a teşekkür ederiz.

Yayın: 03.05.2024 - Güncelleme: 03.05.2024 15:24 - Görüntülenme: 114