Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu'nda ''İnsan Hakları Eğitimi'' Mutluluğu.

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri; 30 Kasım 2023 Perşembe günü, Ankara Valiliği İnsan Hakları Masası’ndan Hukuk İşleri Şube Müdürü Hanife KILIÇ, Hukuk İşleri Şefi Taner ÇAKARA ve Hülya BAYRAM’ın teşrifleriyle Murat ÖZTOPRAK tarafından verilen İnsan Hakları Eğitimine katılım sağlamışlardır. Ankara Valiliğimize ve Ankara Milli Eğitim Müdürlüğümüze desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Yayın: 30.11.2023 - Güncelleme: 30.11.2023 15:53 - Görüntülenme: 185