Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu Öğrencileri ''Hayvanları Koruma Günü Etkinliği'nde.

Keçiören Şehit Fatih Erdoğan İlkokulu Anasınıfı / A, 4 / A ve 4 / C sınıfı öğrencileri; 04 Ekim 2023 Çarşamba günü, Okul Öncesi Öğretmeni Züleyha ÇİFTÇİBAŞI, Sınıf Öğretmenleri Cennet ÖNER ve Nurülhüda ÇİÇEK gözetiminde, Göktürk Parkı'nda ''Hayvanları Koruma Günü Etkinliği''nde buluştular. Gerçekleşen etkinlikle öğrencilerimiz sosyal sorumluluk bilinci kazandılar, sokak hayvanlarını beslediler ve kuşlar için de uygun yerlere yiyecek bıraktılar.

Yayın: 04.10.2023 - Güncelleme: 18.01.2024 12:09 - Görüntülenme: 207